Video on ajassa kiinni oleva tehokas viestinnän ja markkinoinnin väline.
Kaipaatpa elokuvamaista brändivideota, nopealla aikataululla toteutettua kevyempää videotuotantoa tai vaikka mainosvideosarjaa,
löysit oikean tekijän! Toteutamme tavoitteesi vahvalla ammattitaidolla ja intohimolla.

 Emme pelkää haastaa ja kysyä, jotta ydinviestisi kirkastuu 
ja sitä kautta myös haluttu tavoitteesi toteutuu. Autamme sinua saamaan tulosta aikaan! 

Toteutamme niin valmiit ideat kuin kokonaisuudet käsikirjoituksesta valmiiseen tuotteeseen tarpeesi mukaan.
Ydintiimimme lisäksi Kapinaperheemme monipuolinen osaaminen mahdollistaa laajempienkin kokonaisuuksien totettamisen.
Spiikkaus, animointi, käsikirjoitus, castaus, tekstitys, sävelletty musiikki ja muut efektit onnistuvat kauttamme tuomaan videolle halutun lisätehon.

Tervetuloa mukaan Kapinaan huonoja videoita vastaan!

Brändivideo

Brändivideo on yrityksesi käyntikortti. Se kertoo tarinasi mieleenpainuvasti, avaa yrityksesi arvot ja luo vahvan tunteen ja mielikuvan toiminnastasi. Brändivideoon kannattaa satsata ja käyttää  ammattitaitoamme myös jo sen suunnittelussa. Brändivideokuvauksen yhteydessä pystymme ottamaan myös brändivalokuvat yrityksellesi, jolloin säästät aikaa ja budjettia.

Krapi, brändielokuva 2019
Tässä brändielokuvassa teimme asiakkaan tarinan pohjalta käsikirjoituksen. Tähän brändielokuvaan on satsattu aikaa ja ajatusta. Lopputulos puhukoon puolestaan.

Video päivässä -konsepti

Päivän tuotanto on mahdollisuutesi nopeastikin julkaistavaan videoon kustannustehokkaasti! 1h suunnittelua, 2h kuvaamista, 5h jälkitöitä ja videosi on valmis päivän työllä. Kuvaamme valmiin idean ja käsikirjoituksesi pohjalta lyhyen, max 1min pituisen videon. Kuvaus toteutetaan yhdessä lokaatiossa pääkaupunkiseudulla ja valmis video on julkaisuvalmiina seuraavana päivänä! Kysy lisää!

Lahjoita itseluottamusta ry 2019
Tämä kokonaisuus valmistui kahden tunnin kuvauksella asiakkaan käsikirjoituksen ja suunnitelman pohjalta. Valmis video oli asiakkaamme käytössä heti seuraavana aamuna.

Mainosvideo

Mainosvideo herättää katsojassaan tunteen ja antaa tietoa palvelusta, tuotteesta, hankkeesta, yrityksen toiminnasta tai organisaatiosta. Mainosvideon tarkoitus on tuottaa tulosta, oli kyse klikkauksista tai ostetusta tuotteesta.  Varmistetaan siis haluttu tulos hyvällä suunnittelulla! Mainosvideosta pystymme helposti toteuttamaan useamman eri version, jolloin kaikki tarpeesi saadaan kustannustehokkaasti täytettyä.

Taitoliitto, 2019
Mainosvideo toteutettiin Taitoliiton kurssille tulevan opastusvideon kuvauksen yhteydessä. Kaksi videota kuvattiin yhden kuvauspäivän aikana hyödyntäen kuvauslokaation (sisätila) läheistä ulkoilualuetta.

Tapahtuma- / fiilisvideo

Tapahtumavideo toimii fiiliksen vahvistajana ja muistutuksena hyvästä kokemuksesta tapahtumasi kävijöille ja yhteistyökumppaneille. Se vahvistaa tapahtuman ja sen toteuttajan brändiä ja toimii erinomaisena markkinointimateriaalina tuleviin tapahtumiin.

Kaapelitehdas, Lift tapahtuma 2019
Yksipäiväisen tapahtuman fiilisvideo toteutettiin nopealla sykkeellä heti tapahtuman jälkeen ja se julkaistiin jo tapahtumasta seuraavana päivänä. Tässä kokonaisuudessa korostui asiakkaan kanssa käyty ennakkosuunnittelu, jonka avulla videon valmistuminen onnistui todella lyhyessä ajassa. Toteutimme myös tapahtuman taltioinnin valokuviin.

Opastusvideo

Opastusvideo on somessa ja työpaikoilla ehdoton apuväline tänä päivänä! Sen avulla saat halutun viestin ja tiedon välitettyä lyhyesti ja tehokkaasti katsojalle. Opastusvideoissa kannattaa käyttää aikaa tekstien suunnitteluun, jolloin ohjeita on helppo seurata ja noudattaa.

Työturvallisuuskeskus, 2019 
Tämä video kuvattiin yhtenä päivänä. Opastusvideota käytetään ilmailun alan perehdytyksen yhteydessä ja muistutuksena työntekijöille hyvästä ergonomiasta. Video kuuluu ilmailun alan työturvallisuusvideosarjaan.

Haastattelu- ja henkilövideo

Haastatteluvideoilla voit kertoa toiminnastasi tekijöiden ja vaikka asiakkaasi kertomana. Parhaimmillaan se lisää aiheen kiinnostavuutta haastateltavan herättämän fiiliksen kautta. Haastatteluvideossa tärkeässä roolissa ovat kysymykset, joiden avulla saadaan aikaan napakka ja asiarikas kokonaisuus. Haastatteluvideoita käytetään usein esim. hanke-esittelyissä, rekrytointivideoissa ja yritysesittelyissä.

Kuntarahoitus, Vihreä rahoitus, Tampereen ratikka 2019
Tämä video on osa videosarjaa, jossa esitellään Kuntarahoituksen Vihreä rahoitus -kohteita ympäri Suomen. Tässä videossa avaamme katsojalle haastattelun sisällön, kuvituskuvan ja henkilökuvien kautta tietoa hankkeesta ja kohteesta sekä tekijöistä sen takana.

Ilmakuvaus

Ilmakuva tuo kivaa vaihtelevuutta videollesi. Sen avulla saadaan esiteltyä kuvattava miljöö, kaunis luontokohde tai kaupungin siluetti sekä ihmisvilinää upealla tavalla. Ilmakuvaus toteutetaan dronella eli kuvauskopterilla. Käytämme ilmakuvaa lähes jokaisella videolla tuomaan vaihtelevuutta ja leikkisyyttää kokonaisuuteen.

Kooste ilmakuvista vuosilta 2017-2019
Koostevideolla näkyy eri otteita eri asiakkaillemme toteutetuista videoista. 

Streamaus

Tapahtuman streamaus onnistuu kauttamme livelähetyksenä ja tallenteena. Tapahtumien streamaustarve kasvaa jatkuvasti ja kävijöille on tänä päivänä tapana mahdollistaa osallistuminen myös omalta työpisteeltään/kotisohvaltaan. Tähän lisääntyneeseen tarpeeseen tarjoamme apumme ja osaamisemme. Kauttamme onnistuu niin pienemmän webinaarin kuin laajemmankin monikameratuotannon toteutus.

Red Carpet Film Festival, Actors Studio 2017-2018
Tähän kokonaisuuteen toteutimme Red Carpet Film Festivalin licestreamaukset Actors Studio -tilaisuuksissa. Toteutus livestream monikameratuotantona ja streamtaltiointina.

 

Keskitytään siis oleelliseen ja annetaan palaa!

Ota yhteyttä

Liity sinäkin kapinaan huonoja videoita vastaan!